Taniyan
பொது தனியன்கள்(மணவாள மாமுனிகள்) /
pŏtu taṉiyaṉkal̤ (maṇavāl̤a māmuṉikal̤)
ஸ்ரீசைலேச தயாபாத்ரம் தீபக்த்யாதி குணார்ணவம்
யதீந்த்ர ப்ரவணம் வந்தே ரம்யஜாமாதரம் முநிம்
śrīcaileca tayāpātram tīpaktyāti kuṇārṇavam
yatīntra pravaṇam vante ramyajāmātaram munim
அழகிய மணவாளன் / azhakiya maṇavāl̤aṉ
Srisailesa-1
Srisailesa-2
Srisailesa-3
Srisailesa-4
Srisailesa-5
Srisailesa-6
Srisailesa-7
பொது தனியன்கள் (வேதாந்த தேசிகன்) /
pŏtu taṉiyaṉkal̤ (vetānta tecikaṉ)
ராமாநுஜ தயாபாத்ரம் ஜ்ஞான வைராக்ய பூஷனம்
ஸ்ரீமத் வேங்கடநாதார்யம் வந்தே வேதாந்த தேசிகம்
rāmānuja tayāpātram jñāṉa vairākya pūṣaṉam
śrīmat veṅkaṭanātāryam vante vetānta tecikam
ப்ரஹ்மதந்த்ர ஸ்வதந்த்ர ஜீயர் / prahmatantra svatantra jīyar
பொது தனியன்கள் (குரு பரம்பரை) /
pŏtu taṉiyaṉkal̤ (guru paramparai)
லக்ஷ்மீ நாத ஸமாரம்பாம் நாத யாமுந மத்யமாம்
அஸ்மதாசார்ய பர்யந்தாம் வந்தே குரு பரம்பராம்
lakṣmī nāta samārampām nāta yāmuna matyamām
asmatācārya paryantām vante kuru paramparām
கூரத்தாழ்வான் / kūrattāḻvāṉ
Lakshminaatha-1
Lakshminaatha-2
Lakshminaatha-3
Lakshminaatha-4
பொது தனியன்கள் (எம்பெருமானார்) /
pŏtu taṉiyaṉkal̤ (ĕmpĕrumāṉār)
யோ நித்யம் அச்யுத பதாம்புஜ யுக்மருக்ம
வ்யாமோ ஹதஸ் ததிதராணி த்ருணாய மேநே
அஸ்மத் குரோர் பகவதோஸ்ய தயைக ஸிந்தோ
ராமாநுஜஸ்ய சரெணள ஸரணம் ப்ரபத்யே
yo nityam acyuta patāmpuja yukmarukma
vyāmo hatas tatitarāṇi truṇāya mene
asmat kuror pakavatosya tayaika sinto
rāmānujasya carĕṇal̤a saraṇam prapatye
கூரத்தாழ்வான் / kūrattāḻvāṉ
Yonithya-1
Yonithya-2
Yonithya-3
Yonithya-4
Yonithya-5
Yonithya-6
Yonithya-7
Yonithya-8
பொது தனியன்கள் (நம்மாழ்வார்) /
pŏtu taṉiyaṉkal̤ (nammāḻvār)
மாதா பிதா யுவதயஸ் தநயா விபூதி:
ஸர்வம் யதேவ நியேமந மதந்வயாநாம்
ஆத்யஸ்ய ந: குலபேதர் வகுளாபிராமம்
ஸ்ரீமத் ததங்க்ரி யுகளம் ப்ரணமாமி மூர்த்நா
mātā pitā yuvatayas tanayā vipūti:
sarvam yateva niyemana matanvayānām
ātyasya na: kulapetar vakul̤āpirāmam
śrīmat tataṅkri yukal̤am praṇamāmi mūrtnā
ஆளவந்தார் / āl̤avantār
MathaPitha-1
MathaPitha-2
MathaPitha-3
பொது தனியன்கள் (ஆழ்வார்கள் உடையவர்) /
pŏtu taṉiyaṉkal̤ (āḻvārkal̤ uṭaiyavar)
பூதம் ஸரஸ்ச மஹதாஹ்வய பட்ட நாத
ஸ்ரீ பக்திஸார குலேசகர யோகிவாஹாந்
பக்தாங்க்ரிரேணு பரகால யதீந்த்ர மிஸ்ராந்
ஸ்ரீமத் பராங்குஸநிம் ப்ரணேதாஸ்மி நித்யம்
pūtam sarasca mahatāhvaya paṭṭa nāta
śrī paktisāra kulecakara yokivāhān
paktāṅkrireṇu parakāla yatīntra misrān
śrīmat parāṅkusanim praṇetāsmi nityam
ஸ்ரீபராசர பட்டர் / śrīparācara paṭṭar
BoothamSarasya-1
BoothamSarasya-2
BoothamSarasya-3
BoothamSarasya-4
BoothamSarasya-5